PRESENTACIÓ

FISIOPREMIÀ inicia la seva activitat, de la mà de Miquel Angel Martínez, el 7 de Juliol de 2004 amb la intenció d’oferir tractaments individuals i personalitzats de fisioteràpia a la vil·la de Premià de Mar. En un primer moment el centre es va ubicar al carrer de la Mercè, on va romandre un any. Més tard, per qüestions d’espai, varem traslladar les nostres dependències a la Gran Via, on a més, s’ampliaren serveis, oferint tractaments d’estètica i acupuntura.

Des del dia 2 de gener de 2008 fins avui, ens podeu trobar al carrer Aurora, a la part alta del casc antic. Ara les nostres instal·lacions son més modernes i acollidores, a una zona tranquil·la i cèntrica de la vil·la, i ampliem serveis de fisioteràpia, incorporant al nostre equip a l’Aitor Fernández com a especialista en fisioteràpia neuromúsculoesquelètica i esportiva, a la Júlia Viedma com a especialista en fisioteràpia del sòl pèlvic i a en Leandro Gutman com a fisioterapeuta especialista en articulació temporomandibular.

Oferim tambè servei de psicología a carrec de l’Anna Masachs.

Tanmateix, en Marc Calderón, graduat en ciències de l’activitat física i l’esport, s’encarregarà de realitzar les pautes d’activitat física i els entrenaments personals de qui ho dessitgi. Tambè coordinarà grups de running i d’exercici funcional.

Mitjançant el raonament clínic i fent servir els conceptes més moderns de la fisioteràpia actual, la psicologia i l’entrenament, intentem oferir un tractament de qualitat i mirem d’estar molt a prop dels nostres usuaris.

Anuncios